51727001 erling@tosne.dk
Vælg en side

Tømrer Århus

Er du ikke umiddelbart den handy ”gør det selv”-type, eller er du bare generelt udstyret med to tommelfingre på hver hånd? Det kan også være, at du simpelthen bare ikke har tid og overskud til at klare praktiske og nødvendige bygge- eller renoveringsopgaver i hverdagen, hvilket alt for ofte ender med halvfærdige projekter og utilfredsstillende lappeløsninger. I så fald er du landet det helt rette sted. Hos Voldum Tømrer- og Snedkerforretning er vi specialister i diverse tømrer- og snedkeropgaver, og vores dygtige tømrere tillader på ingen måde et halvfærdigt produkt eller lappeløsninger. Vi tilbyder udelukkende komplette serviceydelser, der fuldt ud dækker dine behov og løser dine problemer til UG med kryds og slange.

Så søger du en effektiv, kompetent og erfaren tømrer i Århus eller omegn til at klare en specifik opgave i dit hjem, på din arbejdsplads eller i forbindelse med offentlige byggeprojekter, er vi altid leveringsdygtige med en perfekt og skræddersyet løsning. Vores tømrere arbejder dedikeret, grundigt og leverer altid til tiden, hvilket er din garanti for et slutprodukt, der giver fuld tilfredshed for pengene. Det høje kvalitetsniveau bliver dog aldrig på bekostning af prisen, da vi leverer serviceydelser til nogle af landets absolut mest konkurrencedygtige og favorable lavpriser.

Kort sagt: Voldum Tømrer- og Snedkerforretning er den perfekte løsning for dig, der mangler en pålidelig tømrer til at klare det hårde arbejde for dig, og som hverken ønsker at gå på kompromis med kvalitet, rettidighed eller lave priser.

Pålidelig kvalitetsservice til tiden – med lang erfaring på CV’et

Hos Voldum Tømrer- og Snedkerforretning er rettidig omhu en af vores kerneværdier, hvilket betyder, at vi gør en stor dyd ud af at kunne levere det bestilte arbejde til tiden – hver gang. Og det er din garanti for, at samtlige af vores Århus-tømrere leverer serviceydelser og klarer din specifikke opgave til det aftalte tidspunkt. Du behøver således aldrig at bekymre dig om unødig ventetid, overskredne eller glemte aftaler, irriterende spild og lignende problemstillinger, der kan sænke processen i forbindelse med dit bygge- eller renoveringsprojekt.

Vores team af tømrere i Århus og omegn garanterer dig et veludført stykke arbejde lige til den tid, du ønsker – hvis ikke før. Alle vores tømrere har årelang erfaring inden for fagfeltet og er specifikt skolet i principper som punktlighed, overholdelse af deadlines og behandling af enhver opgave med samme høje standard og kvalitetsniveau.

Sagt på godt, gammeldags jysk: Hos os er en aftale en aftale, og du kan altid forvente en ærlig, pålidelig og sikker håndtering af dine bestillinger og opgaver.

Skræddersyede 1:1-løsninger – efter dine behov

Hos Voldum Tømrer- og Snedkerforretning leverer vi 100 % skræddersyede løsninger til alle vores kunder. Vores tømrere i Århus og omegn er altid lydhøre over for dine særlige behov og ønsker, og de eksekverer effektivt herefter, så du får et slutresultat, der stemmer overens med dine forestillinger i et 1:1-forhold.

Vores opgavetyper og kundeportefølje spænder vidt og bredt, og der er ikke den bestilling, vi ikke kan håndtere. Vi behandler ordrer fra alle typer af kunder – både privatpersoner, der skal have ordnet noget i deres private bolig og store såvel som små virksomheder, der skal have bygget nyt, renoveret eller lignende.

Vores tømrere i Århus kommer direkte ud til dig med ekspresfart og forlader ikke matriklen, før arbejdet er færdiggjort til perfektion – hver gang. Vi møder alle vores kunder med stor åbenhed, venlighed og imødekommenhed, og vi går altid til enhver type opgave med en dybt professionel og dedikeret indstilling. Vi leverer klar og tydelig kommunikation, så der aldrig opstår uoverensstemmelser, misforståelser eller uafklarede forhold. Du er således altid garanteret klare linjer fra opgavens start og indtil det færdige slutprodukt, og vi sørger for forventningsafstemning igennem hele processen med tæt dialog. Skulle der opstå nye behov, ønsker om ændringer i aftalen eller ekstra opgaver, er vi selvfølgelig tilpasningsdygtige og omstillingsparate efter aftale.

Dét kalder vi skræddersyede 1:1-løsninger.

Få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde i Århus – til konkurrencedygtige lavpriser

Står du og mangler en kompetent tømrer i Århus, som kan varetage din specifikke opgave effektivt og grundigt nu og her, må du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os. Hos Voldum Tømrer- og Snedkerforretning står vores team af erfarne Århus-tømrere altid til din rådighed, og vi glæder os til at komme i gang med samarbejdet – uanset hvad dit behov måtte være inden for tømrer- og snedkerarbejdsfeltet.

Du kan kontakte os på telefon 86 49 11 63 eller henvende dig pr. mail på erling@tosne.dk
jacob@tosne.dk, eller via kontaktformularen her på siden. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt, så vi kan få os en snak om dine behov. Ring og få et uforpligtende tilbud – vi garanterer dig gode kvalitetsløsninger til markedets mest konkurrencedygtige lavpriser.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Uforpligtende tilbud

Via telefon 51 72 70 01‬.
Kontaktformular

Firmaprofil

Voldum Tømrer- og Snedkerforretning A/S

Kontakt

Telefon: 51 72 70 01
CVR: 33 74 94 22

Kontor / Administration

Dalsbrovej 7 
8370 Hadsten

 

Mødelokale

Christiansgade 6
8000 Aarhus C

VTS A/S er medlem af Byg Garanti ordningen