51727001 erling@tosne.dk
Vælg en side

Restaurering

Hos Voldum Tømrer- og Snedkerforretning har vi mange års erfaring, med planlægning, udførelse og kvalitetskontrol inden for komplicerede restaureringsopgaver.

Vi har været med til at restaurere historiske steder som Clausholm Slot, Gjessinggaard Gods, Støvringgaard Kloster og Hvidsten Kro, som var tilholdsstedet for den kendte hvidstensgruppe. Vores motto er” restaurering med fokus på solidt håndværk”.

Vores næsten 90 år i branchen som tømrer og snedkerfirma, sikrer et solidt kvalitetsresultat – vores kompetencer strækker sig også over restaurering af villaer, kirker og bindingsværkshuse. Vores højtuddannede personale, har hver deres kompetenceområde og ved en opgavesopstart planlægges der hvilke kompetencer der er nødvendige for at sikre et kvalitetsresultat.

Ønsker du/I en uforpligtende samtale om jeres behov i forbindelse med jeres restaureringsprojekt, kontakt os gerne for en gratis samtale, hvor vi også gerne aflægger jer et besøg – vi kan håndtere alle aspekter af projektet incl. budgettering, planlægning, udførelse m.v.

 

Restaurering med fokus på solidt håndværk

Kun solidt arbejde sikrer adgang til specielle og sjove opgaver som restaurering af bevaringsværdige bygninger, vores resultater taler for sig selv og derfor garanterer vi, at vi kan levere varen på dit projekt ligeså.

Indenfor restaureringsarbejde løser vi flg. opgaver:

  • Slotte og herregårde
  • Klostre
  • Kirker
  • Bindingsværk
  • Villaer
  • Tagkonstruktioner
  • Museer mv.

Kontakt

Voldum Tømrer- & Snedkerforretning A/S
Dalsbrovej 7
8370 Hadsten

Mødelokale:
Christiansgade 6
8000 Aarhus C

Telefon: 51 72 70 01

Tømreropgaver: Erling Nielsen
erling@tosne.dk

Inventarmontage: Jacob Nielsen
jacob@tosne.dk

Firmaprofil

Voldum Tømrer- og Snedkerforretning A/S

Kontakt

Telefon: 51 72 70 01
CVR: 33 74 94 22

Kontor / Administration

Dalsbrovej 7 
8370 Hadsten

 

Mødelokale

Christiansgade 6
8000 Aarhus C