51727001 erling@tosne.dk
Vælg en side

Referencer

Siden vores etablering i 1928, er det blevet til mange forskelligartede projekter. Vi udfører mange forskellige opgaver, fra renovering til tag-opgaver, køkken, vinduer og total- og hovedenterpriser på store projekter. Vores mange års erfaring betyder også at vi favner bredt når det kommer til mere komplicerede renoveringer af kirker, herregårde, slotte og bindingsværk, vi har blandt andet udført restaureringsarbejde for Moesgaard Museum, Clausholm Slot samt historiske steder som Gjessinggaard Gods, Støvringgaard Kloster og Hvidsten Kro.

Professionel tilgang og integritet på dit byggeprojekt

Alt vores arbejde udføres med vores professionelle tilgang og integritet, vores mangeårige erfaring som lokalt tømrer firma i Østjylland sikrer en professionel planlægning, udførelse og fejlretning – vi udfører alt fra renovering af kirker og herregårde til komplete enterpriser, montering af HTH køkkener og en lang række andre almindelige og særprægede opgaver.
Vores placering i Voldum mellem Randers og Aarhus, sikrer en effektiv logistik som både er ressourcebesparende og kundevenlig.


Herunder kan du se nogle af de opgaver, vi har udført. Siden opdateres jævnligt med flere byggeopgaver, beskrivelser og billeder, men er der noget du mangler eller har spørgsmål til, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt

Voldum Tømrer- & Snedkerforretning A/S
Dalsbrovej 7
8370 Hadsten

Mødelokale:
Christiansgade 6
8000 Aarhus C

Telefon: 51 72 70 01

Tømreropgaver: Erling Nielsen
erling@tosne.dk

Inventarmontage: Jacob Nielsen
jacob@tosne.dk

Firmaprofil

Voldum Tømrer- og Snedkerforretning A/S

Kontakt

Telefon: 51 72 70 01
CVR: 33 74 94 22

Kontor / Administration

Dalsbrovej 7 
8370 Hadsten

 

Mødelokale

Christiansgade 6
8000 Aarhus C

VTS A/S er medlem af Byg Garanti ordningen