51727001 erling@tosne.dk
Vælg en side

Forsikringsskader

Voldum Tømrer- og Snedkerforretning A/S har mange års erfaring med at reparere forsikringsskader på bygninger og boliger tilhørende både private og erhverv. Vores firma er lokaliseret i Voldum tæt på Aarhus, og vi udfører derfor primært opgaver i Aarhus, Randers, Hornslet, Risskov og Hadsten. Vi bistår med professionel rådgivning og assistance i forhold til både skadeopgørelsen og selve genopbygningen af din bolig, så du er garanteret din retmæssige dækning. Vores mål er nemlig at varetage dine interesser og således sikre, at sagsbehandlingen forløber korrekt. Står du i en situation, hvor du har akut brug for en tømrer, så kontakt os i dag. Vi har mulighed for hurtigt at rykke ud med professionelt udstyr og et kompetent mandskab. For at minimere eventuelle følgeskader, er det nemlig vigtigt for os, at vores kunder ikke oplever lang ventetid.

I Voldum Tømrer- og Snedkerforretning A/S har vi mange års erfaring med at udbedre forskellige typer forsikringsskader, som for eksempel brandskader, vandskader og stormskader.

Sætningsskader

Hvis der er skader på facade og fundament, er der stor sandsynlighed for at regn og fugt kan trænge ind, det medfører ofte større skader end hvis skaden blev udbedret hurtigt. Oftest drejer det sig om skader i murværk, som betyder at puds og maling skaller af, det gør det nemmere for fugt og vand at trænge dybere ind i huset, hvor det kan resultere i skader på træværk og i sidste ende betyde at der opstår skimmel. Vores specialiserede fagfolk beser skaderne grundigt og hjælper dig professionelt videre i forløbet.

Stormskader

Ofte vil det være taget og husets gavle, der er udsat for skader i forbindelse med uvejr. Mange af disse skader kunne være undgået, hvis håndværket havde været udført korrekt i første omgang. Derfor er det vigtigt, at man i genopbygningen ikke begår samme fejl, og benytter sig af professionelle håndværkeres ekspertise på området.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine forsikringsskader, så kan vi i fællesskab udarbejde en løsning, der er tilpasset dig og dine behov.

Brandskader

I forbindelse med brandskader på din bolig vil vi kunne fungere som professionelle rådgivere og sikre, at genopbygningen foregår korrekt. Grundet vores mange års erfaring, vil vi hurtigt kunne vurdere, hvilke konstruktioner, der stadig er forsvarlige at anvende og hvilke, der bør opføres på ny. Hvis man ønsker et gennemført resultat, er det nemlig vigtigt, at man ikke vælger den nemme løsning og lader materialer med tegn på brandskader indgå i genopbygningen.

Vandskader

Det har en afgørende betydning for vores kunder, at vi har mulighed for hurtigt at rykke ud i tilfælde af vandskader, så skaderne ikke når at forværres. Vandskader kan nemlig hurtigt udvikle sig til fugtskader, der kan udvikle sig til skimmelsvamp

Kontakt

Voldum Tømrer- & Snedkerforretning A/S
Dalsbrovej 7
8370 Hadsten

Mødelokale:
Christiansgade 6
8000 Aarhus C

Telefon: 51 72 70 01

Tømreropgaver: Erling Nielsen
erling@tosne.dk

Inventarmontage: Jacob Nielsen
jacob@tosne.dk

Firmaprofil

Voldum Tømrer- og Snedkerforretning A/S

Kontakt

Telefon: 51 72 70 01
CVR: 33 74 94 22

Kontor / Administration

Dalsbrovej 7 
8370 Hadsten

 

Mødelokale

Christiansgade 6
8000 Aarhus C

VTS A/S er medlem af Byg Garanti ordningen