51727001 erling@tosne.dk
Vælg en side

Montering af nye døre og vinduer

Hos Voldum Tømrer- og Snedkerforretning A/S kan vi hjælpe dig med montering af nye døre og vinduer. Vores forretning er placeret i Voldum. Vi kører dog gerne til Aarhus og resten af Østjylland eller mod Djursland, når du har brug for en kompetent tømrer til at montere dine nye vinduer og døre.

Få monteret nye vinduer og døre af en erfaren tømrer

Med tiden kan det blive nødvendigt at udskifte vinduer og døre. Det lyder måske som en nem opgave, men det er en opgave, der kræver godt håndværk og præcision. Derudover kræver det også en god portion erfaring.

Erfaring har vi en masse af hos Voldum Tømrer- og Snedkerforretning A/S. Faktisk har vi mere end 90 års erfaring. Når du skal have nye vinduer og døre, får du en yderst erfaren tømrer, der er dygtig til sit fag.

Vores erfaring er til din fordel, når du skal have nye vinduer og døre. Vi har løst forskellige opgaver – både små og store. Vi kan derfor uden tvivl finde den ideelle løsning til dig, når du skal have nye vinduer og døre.  

En kvalitetsbevidst løsning

Når du vælger os til at montere dine nye vinduer og døre, får du en tømrer, der går meget op i kvalitet. Kvalitet er altafgørende for os. Vi mener, at du skal have den bedste løsning. Det sikrer dig nemlig et bedre og mere holdbart resultat.

Når du skal have monteret nye vinduer og døre, skal du ikke gå på kompromis med det gode håndværk. Når du vælger en kompetent og kvalitetsbevidst tømrer til at montere dine nye vinduer og døre, er du sikker på, at monteringen bliver foretaget korrekt.

Vi sætter en ære i godt håndværk. Vi kan derfor garantere dig, at du får den bedste løsning, og alle dine nye vinduer og døre får en tæt montering. En god montering er nemlig alfa omega. Det betyder, at du ikke fyrer for gråspurvene, og kulden trænger ikke ind.

Vi kan hjælpe med alle opgaver

Vi står altid klar, når du skal have monteret nye vinduer og døre. Det vil sige, at vi kan hjælpe dig med at udskifte et enkelt vindue, men vi kan også udskifte samtlige vinduer i huset, hvis der er behov for det. Er du ved at bygge nyt hus, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med montering af nye vinduer og døre.

Vi klarer alle typer af opgaver uanset omfanget. Vi er derfor en tømrer- og snedkerforretning, du altid kan regne med, når du skal have monteret nye vinduer og døre.

Vi kommer og giver dig et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af nye vinduer og døre, er det noget, vi sagtens kan ordne. Vi kommer hjem til dig og ser på opgaven. Derefter giver vi dig et uforpligtende tilbud.

Uforpligtende tilbud

Via telefon 51 72 70 01‬.
Kontaktformular

Firmaprofil

Voldum Tømrer- og Snedkerforretning A/S

Kontakt

Telefon: 51 72 70 01
CVR: 33 74 94 22

Kontor / Administration

Dalsbrovej 7 
8370 Hadsten

 

Mødelokale

Christiansgade 6
8000 Aarhus C

VTS A/S er medlem af Byg Garanti ordningen